Sunday, May 29, 2016

ColdPress Indonesia - Juice Detox& Weight Loss Review

Our bodies need to consume vegetables and fruits, because fruits and vegetables have nutrients and vitamins that are important for our bodies.
But sometimes, we like to forget and even underestimate the function of vegetables and fruits, maybe because we don't like too eat it,instead we prefer foods that are not healthy for our body. Due to unhealthy eating habits plus our busy daily activities, of course, in our body there are toxins that settle inside the body, and of course it have to be flushed out from our body, because it can damage our health.



So, detoxify the toxins in our body is really important! Then, I choose Cold Press Indonesia to detoxificate the toxins in my body, so I could be more fit, healthy and refreshed as well

You need to know, Cold Press products are completely natural from the best quality vegetables and they don't contain sugar, water, preservatives and dyes inside the products, so it's really nutritious and tastes yummy too!
ColdPress's juices production process also doesn't use regular blender, because it can reduce or even eliminate the content of nutrients and healthy enzymes in fruits and vegetables.


Got two days of detox programs with 2 sets of SKIN glow and weight maintenance and juice detox subscription (small bottle) that are not included in the detox program, but to provide the needs of daily fruits and vegetables.



So, before the process of detoxification with Cold Press, I was advised to not to consume alcohol, caffeine, refined sugar products such as soft drinks, and also as meat, dairy products, processed foods such as canned foods and refined starches (rice, pasta, bread) to maximize process detoxification which will be carried out.
And substitute the following foods with fruits and vegetables, and drink more water.

JUICE SUBSCRIPTIONS (smaller bottles):

- Freshen Up contains pineapple, orange, honey
- Watermelon orange twist contains watermelon, orange, honey
- Beet harvest contains apple beet carrot , THIS IS MY FAVORITE <3 Beet taste so good with apple and carrot <3
- Veggie Rhapsody contains spinach, apple, pineapple
- Tropical greens contains kale, apple, pineapple
- Berry Hunter contains strawberry, pineapple, apple




If you are busy but you still want to be healthy, you could fulfill your needs of vegetables and fruits by drink ColdPress juices <3 Become healthier and fitter with ColdPress, and no more "weird" taste of vegetables and fruits juice with ColdPress!


SKIN GLOW & WEIGHT MAINTENANCE


Chose this because I want to lose weight and improve my dry skin condition that could be more moist and hydrated.

Inside Skin Glow and Weight Maintenance Package : Green Boost, Lean Green (2), Roots Exotic, Longevity Juice, Fountain of Youth

1) The first bottle in the morning, exactly on 09.00, is Green Boost (spinach, kale, cucumber, romaine lettuce, celery, lemon, mexican turnip, apple, green lettuce, bok choy) I ever drank another veggie juices , and it smells like rotten things :v and tastes SO SO SO raw, but this Green Boost didn't smell like rotten veggie juices normally.
It's only a juice, but for real, I'm really really full <3!
2) Lean Green contains pear, orange, cucumber, lettuce, spinach, kale inside. Taste similar to green boost, but it also contains pear and orange, which made this Lean Green taste so fresh. Drank this on 11:00 And this is MY FAVORITE <3
3) Roots Exotic (beetroot, cucumber, carrot, apple, lemon, ginger) this is my third bottle that I drank at 12.30, exactly for lunch. The sweet taste of beet and apple combined really well, also the taste of ginger came out, such an 'eccentric' taste in my tongue! And my body felt warmer warmer because of the ginger inside it.
4) At 15.00, I drank Longevity Juice that contains blueberry, cucumber, pear, apple and grape , didn't expect that cucumber and blueberry could be a great juice combination.
5) Drank Lean green again at 17:30 like the second bottle, my favorite <3
6) Fountain of Youth on 19.30 got carrot, strawberry, blueberry, apple, cucumber inside, it was so refreshing and taste good!

Don't worry, ColdPress provides the time instruction too <3

My Review after Detoxification Program with ColdPress:


-Peed very often, but it was the result of toxins in the body that flushed out, YAYYY

-Quite nauseous, but for few time on the first day, but for diarrhea, skin break out, dry mouth, runny nose and low blood pressure such as that listed on the cold press, I do not feel it at all.

- In the second day, started to feel the effect, didn't feel weak, fresh, my stomach was not hungry at all, with six bottles a day it can make me full, and so healthy because I consumed only fruits and vegetable for two days! And it reduced my cravings too!

- Then I lost almost 1 kilogram <3 <3



So what are you waiting for? Go order yours and be healthy and fresh with ColdPress, they could deliver their juices outside Jakarta now, and for any inquiries, you could contact them :
For a faster and more convenient communication, please contact them at
(+62)821-1011-2800 - Phone, Whatsapp, LINE
08:30 - 16:00 (Monday - Friday)
08:30 - 11:30 (Saturday)
Instagram : @Coldpressid
Twitter : @Coldpressid
Website : coldpressid.com
Facebook : Cold Press Indonesia


I love ColdPress Indonesia! I'd like to get another detox program with ColdPress for an effective, healthier, and quick way to do detoxification <3
And don't forget to fulfill your daily needs of fruit and vegetable with the Juice Subscription!

ColdPress give 100% Money Back Guarantee too if you don't feel any effects !

Love,




Thursday, May 19, 2016

Tanggal Tuo? La Aku Kudu Pie?

Ini adalah sebuah acara Kompetisi Blogger ShopCoupons X MatahariMall. Yang diselenggarakan oleh ShopCoupons. voucher mataharimall dan hadiah disponsori oleh MatahariMall.
mataharimall-kompetisi

Hmm..ini mungkin bakal jadi posting pertamaku yang berbahasa Indonesia yah. Dan aku sendiri ga tau harus mulai dari mana.

Jadi semuanya berawal dari Matahari Mall , salah satu shopping avenue ternama di Indonesia, sekarang siapa orang Indonesia yang engga tau Matahari Mall ini deh?
Dari jaman emak bapak saya, dan saya masih jadi jabang bayi dalem kandungan, bisa dibilang emak bapak saya kalo belanja selalu bilang, "yaudah, cari di Matahari aja" , dan mau ga mau itu jadi kebiasaan keluarga saya, kalo sepatu saya jebol, tas saya digigit tikus, yaudah nak, Matahari menunggumu dengan setia.
Selain barangnya variatif, banyak banget diskon, dan kupon diskon yang diberikan*HAHAHA YES*, makanya kita sekeluarga demen ke Matahari.
Dan sekarang seiring perkembangan jaman, Matahari Mall udah punya online webstorenya *yay*, yang berarti saya gak perlu pergi ke mall secara langsung capek2, karena tinggal klik-klik aja!


Setelah saya mendapat ajakan lewat e-mail untuk mengikuti kompetisi menulis dari Matahari Mall beberapa minggu yang lalu, saya memutuskan ikut, setelah menimbang-nimbang.

Saya sendiri bingung, dibalik postingan saya yang berkedok kompetisi, malah sebenernya ini lebih seperti curhatan, dan ini miris *nangis bawang*. Gimana nggak miris? Ini ngomongin hal yang sensitif buat saya ... iya, saya, yaitu, "TANGGAL TUA".

Lalu saya menonton video #JadilahSepertiBudi dari Matahari Mall ini,

video

Video yang mengisahkan cerita tanggal tua Budi ini....rasanya kaya saya lagi ngaca di depan kaca yang gueeedeee banget astaga... and I be like, "Budi...kita kok samaan sih, apa jangan-jangan kita jodoh?" *boom*

Maafin mungkin tulisan saya alay, dan citra fashion blogger yang saya sandang seakan pupus seketika, tapi mau gimana lagi, ini bener-bener keluar dari dalam lubuk hati saya yang paling dalam, karena ini ngomongin "TANGGAL TUA" , sekali lagi.

Jadi, pasti udah pada tau lah, saya hanyalah seorang mahasiswa semester dua yang nyambi sebagai newbie fashion blogger. Dan saya tergolong sebagai salah satu mahasiswa yang aktif di kampus *ciee* , karena saya suka berorganisasi jadi yaudah, saya gabung di beberapa organisasi gitu.
Dan curhatan saya, saya mulai dari sini. 
Ini tanggal berapa saudara-saudara? Iyak bener yah UDAH tanggal 20 Mei, rasanya cepet banget, dan ini udah tergolong tanggal tua. 


Bisa dilihat, bulir-bulir keringat yang menghiasi wajah saya seusai "cardio" dari warung ujung kampus ke lantai 7 kampus demi wifi tercinta <3

Tahukah kalian, bahwa saya itu adalah seorang anak kos :''' , yang dimana kalian sudah tahu bagaimana gambaran kehidupan anak kos, ya kayak si Budi itu. 
Asli ini nggak dibuat-buat, tadi buat makan siang hari ini, lima belas ribu rupiah TERAKHIR saya lenyap sudah dari kantong saya, demi sepiring bakmie goreng dan es teh di warung tegal ujung jalan dekat kampus. 

Ya Tuhan...Mei masih tersisa 10 hari lagi....
Saya cuma bisa berdoa sama yang diatas, Ya Tuhan limpahkanlah rejeki sedikit lagi buat bertahan sampai bulan iniiii pleasseeee.......

Dan kemana uang-uang saya yang lain??? Kok ludes waktu akhir bulan???
Okay, miris, dan setengah malu saya ngetik postingan ini karena berasa buka aib sendiri.
First, saya gabung dalam dua kepanitiaan, cuma dua kok, iya dua, tapi mematikan DOMPET sayaaaaa, setiap rapat tentu harus bayar kas, dan rapat itu ada setiap minggu nya, lalu ada kegiatan dana usaha per kepanitiaan dengan cara jualan makanan/ snack/ po kaos/ tas atau de el el, yang konsekuensinya kalo nggak memenuhi target atau terpaksa ga bisa ikutan, bakal di denda, yang sekali dendanya bisa sekitar 20ribu an, sekali danus. Jadi bisa dibilang 40% uang saya, udah masuk ke sini :", tapi saya nggak menyalahkan kepanitiaan yang saya ikuti, karena memang ini sudah jadi tanggung jawab saya kan, saya cuma curhat kok, curhat :""'

Yang kedua, tentu saja, makan. Manusia kalo nggak makan mati kan, dan saya masih manusia, jadi nanti saya mati tanpa makanan :( 
Puji Tuhannya saya bukan seorang perut karet yang perlu isi perut terus, dan saya merasa itu adalah salah satu kelebihan saya hahaha
Tapi di area kos dan kampus saya... dimana saya adalah mahasiswa biasa yang bukan dari kalangan atas, harga makanan-makanan yang ada untuk satu kali makan bisa habis 15ribu an, jujur, buat saya itu udah mahal omigot... Jadi yaudah mau gimana lagi, saya berusaha dengan sedikit tertatih untuk memanage pengeluaran makan saya sebaik mungkin, dengan masak sendiri jika ada waktu, beneran, kegiatan kampus saya padet banget, nggak bohong.

Yang ketiga adalah, bulan ini, minggu pertama bulai Mei lalu ada kompetisi dance kampus, iya saya anak dance, dan ternyata ada pengeluaran yang gak saya duga, yup, sewa kostum, sepatu dan lain-lainnya yang ngabisin sekitar +- 200ribu sendiri......... tapi saya bisa apa? Memang ini yang harus dijalani buat ikut kompetisi, dan sayang juga sedihnya, tim dance saya kalah, dan pastinya gak balik modal.....yaudah .. saya belajar merelakan saja....

4th, saya seorag fashion blogger dan fashion writer di salah satu fashion web di Indonesia yang pastinya dikejar-kejar target bulanan, kalo enggak memenuhi target, saya gak bakal dapet gaji :( Dalam dunia fashion saya juga harus bisa memutar otak terus dan terus keep an eye dengan update2 fashion yang ada, jadi uang saku saya, harus saya sisihkan untuk side-job kesayangan saya ini, kalo enggak gini, mau update blog cara gimana? :"" 
Dan untuk bulan ini sekarang saya sedang gabut-bingung.... saya butuh satu barang untuk keperluan blog saya, dan ada deadlinenya, tapi ..ya ... ya anu ...itu...duit.... TT  Mau gak mau nunggu jatah gajian turunnn ya Tuhan :( telat dikit lah gapapa...

Yang kelima, panjang bener sih Mel? Memang CERITA AKHIR BULAN SAYAAA ITU PANJAAAANGGG :(((
Keperluan tugas kampus. Saya enggak tahu ini sistem dari dosen-dosen kesayangan saya atau gimana, kalo ngasi presentasi materi nya bejibun, dan fotokopi2 materi yang diberikan beliau begitu berlimpah, sehingga sekali nge print atau fotokopi di fotokopian bisa habis 30 ribu untuk satu mata kuliah sendiri, dan bulan Mei ini adalah bulan UTS ..jadi saya harus nge print seluruh materi makul yang ada...dan saya ambil 24 sks :(((( kebayang kan duit saya kemana?

Jadi itu adalah kelima garis besar curhatan akhir bulan saya...sebenernya masih panjang....panjaaang banget :( plus ruwet, mau tau kepanjangannya lagi bisa email saya sendiri deh :') 

Satu lagi yang gak boleh ketinggalan, saya itu seorang pemburu wifi kampus yang ulung dan sejati, bisa hampir setiap hari bolak-balik nebeng wifi kampus untuk cari materi tugas lah, blog lah, fashion writing, kejar deadline dan lain-lainnya, bela-belain jalan kaki dari kos ke kampus, dan wifi tercepat di kampus saya adalah di PUCUK paling tinggi lantai 7 gedung kampus saya, Henricus Constant, itung-itung sekalian cardio kan? :)))) 

 << Ini tempatnya

Dan saya sedang berada disitu sekarang, sendirian, iya sendiri, kan jomblo he he. Mau fotonya? Ada kok ada!!!!
Kebetulan juga gedung HC bukan gedung fakultas saya, jadi saya sering menjadi sorotan anak2 gedung HC, ini anak kecil darimana bisa nyasar sampe kesini, sendirian pula, tapi yaudah deh cuek aja :P Demi wifi!!!

Saking keenakannya curhat akhir bulan, persyaratan minimal 350 kata buat satu postingan kompetisi ini, saya kelewatan jauh, jadi lebih dari 1000 kata X'D Maafkan aku!

Oh iya Mel, itu judul postnya bahasa apaan? Itu bahasa jawa dek, mas, mbak, yang artinya, "Tanggal tua? Aku harus bagaimana?" , ya karena saya orang Semarang, jadi saya memutuskan untuk pakai bahasa daerah saya, I love Javanese, I love Semarang :*

Udah ah SEGITU AJA, XD Personal message sendiri kalo mau lebih panjang! 
Doa saya sih, yang pertama semoga kalian mau baca post saya yang panjangnya gak keruan ini, yang terakhir..ya menang deh Amin... tapi semua di tangan Tuhan , berserah saja kalo memang ini rejeki saya...
doain juga gaji saya turun ya :( Biar ga melarat terus ughhhh!

Love, 
#KisahTanggalTuaku



Tuesday, May 17, 2016

Oh My Deer!

Welcome to my blog <3
Long time no post hehehe, I've passed my mid-exams, I did my best already, no sleep to study the subjects lol, and my dark circles are getting darker, but I hope I'll get great scores like before.

Mm, and until now, I'm still thinking about him, yeah him, I mentioned him several times on my previous posts, I miss him, so damn much, but when we met, I couldn't face him, just... idk why. Hmm okay, let's forget about it, and back to my main topic xD

Had this photo shoot about one week ago on Tugu Muda, a historical monument in Semarang, such a good place to have a photo session, but that time was so damn sunny and hot, prepare your sunblock and jacket if you go there lol.

There's an epic story behind this shot, it was 11.30 AM, and there was a lot of elementary schoolers passed by Tugu Muda, and suddenly they shouted, "Boneka (Doll) !", and they came to me, asked me frankly, "Mbak (Miss), you are so beautiful, did you have plastic surgery??" with curious face and loud voices -_-, and I was like.. x'D, they keep asking me and I answered, absolutely no and I smiled, well, I'm surprised hahaha but they are so honest and cute, I love kids hahahaha








Taken by my 2nd brother, got many great photos xD Sorry if I attached too many photos here lol ><


















Outfit Detail:
- Deer Set by @letswearwell (Instagram)
- White Chain Purse
- White Platform Heels @aglaehouse (Instagram)
- Tattoo Chokers (Lavender)






The building behind me is Lawang Sewu, another historical place in Semarang, Lawang Sewu got very beautiful architechture and it's a great place to have photo shoot too.

Sure Semarang had many amazing places to visit, you could read my post about Semarang's beautiful photo spots here whatwelike.co/milkamelia


Thank you so much for visiting my blog :D
Hope you'll have a great day!

Love,



Follow my instagram @milka.amelia and visit my blog whatwelike.co/milkamelia <3

Sunday, May 1, 2016

Whatwelike Bloggers Gathering and Luncheon

Welcome May <3

M: ake this month count!
A: ccomplish your goals!
Y: ou can do it!


It's a brand new month, hope this month will be greater than the previous one, April was like a "big wham" for me, after a "drama" happened.

This month, I wish that I could pass my 2nd semester mid-exam well, and get perfect scores like the 1st semester *pleaseprayforme*
Tomorrow will be the first day of the mid-exam. And I still got some problems with Communication Theory subject, because you know "theory", and there's lot of communication theories in the world, and I have to understand all of the theory as well :v


Okay, let's move to the main topic, last week I attended Whatwelike.co Bloggers Gathering and Luncheon at Jakarta, Remboelan Resto, Plaza Senayan.

I'm a blogger on whatwelike.co , please visit my blog (whatwelike.co/milkamelia) and view my posts, share fashion and beauty tips which will be so useful for you :D

via whatwelike.co

It was a sudden invitation, because I stay outside Jakarta, I live in Semarang City, and I still had classes on college last week, but I decided to attend the event, because I thought that I take absent for one day.


via whatwelike.co

via whatwelike.co





Wore pretty simple outfit that day <3 My hair looked so messy omg, had no time to do my hair :v

Beret- Naughty . Dress- Cloth Inc. Bag- Mom's vintage bag. Heels- @Aglaehouse (IG)


via whatwelike.co

via whatwelike.co



So sad, actually I'm invited to 3 fashion events at Jakarta, first one is from whatwelike.co , second is Lazada Fashion (couldn't attend :( ) , and last one is from Elle Magazine Indonesia (couldn't attend it too) , hope if I could attend the next event :)

So, whatwelike.co team, invited us, as bloggers on whatwelike.co, Me, Winnie Christiani, Michella Georgia, Cesya Vanessa and Yuni Aminuddin.
Left to Right : Winnie-Cesya-Me-Michella-Yuni

Whatwelike bloggers with Kak Wulan <3

Whatwelike Team invited a make-up artist too , Putri Wulan. And I'm happy I met lot of new friends there, and I got some useful make-up tips from Kak Wulan.
Had such a fun time with them, thank you so much for inviting me, Whatwelike.co , see you on the next event ~

Thank you Ci Cesya for the photos ^^, and took some photos from whatwelike.co because my SD Card is broken aaaaa :( lost all of my photos ><


That's all, thank you visiting my blog :D Enjoy this month, everybody <3

Love,